Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Minimax finom ízű, egészséges készítményekkel, az Alma együttes egy különleges dallal hozza meg a gyerekek kedvét ahhoz, hogy szívesen fogyasszák a számukra fontos vitaminokat, amelyekkel még egészségesebbek lehetnek és még nagyobbra nőhetnek.

A Minimax májustól új, 3 tagú vitamincsaláddal igyekszik ösztönözni a gyerekeket a nélkülözhetetlen vitaminok fogyasztására. A narancs és erdei gyümölcs ízű, színes készítmények a kicsik számára legfontosabb vitaminokat rejtik.

Az Omega-3, amit régen a “nemszeretem” halolajjal azonosítottak, most finom tablettává változott, csakúgy mint a több ásványi anyagot, értékes nyomelemet és probiotikumot is tartalmazó Multivitamin készítmény, valamint az egészséges étrend alapvető kiegészítője a C vitamin, ami többé nem savanyú, hanem édes narancsízű.

A Minimax  vitaminok dobozairól Pici Cica és Maci Kutya biztatják a gyerekeket, hogy ne felejtsék el bevenni a finom és egészséges vitaminokat.

A vitamincsalád adta az ötletet az Alma együttesnek, egy rendhagyó dal, illetve klip elkészítéséhez, amelynek premierje Pünkösdkor a Minimaxon volt. A  zenészek Vitamin dal című szerzeményükkel nem csak jókedvre derítik a gyerekeket, de azt is megtanítja nekik, miben rejtőznek a számukra fontos vitaminok és miért fontos a fogyasztásuk.

Az Alma együttes és a Minimax csatorna együttműködése több mint tíz évre nyúlik vissza. A zenekar nevéhez fűződik többi közt a népszerű Minimax induló.
(BrandTrend)