Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az idei évben különleges ünnepi műsorral készül az 1335-ös királytalálkozónak emléket állító Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok a modern kori Visegrádi Együttműködés létrejöttének 25. évfordulója alkalmából.

VNP_2016_001

Az emlékévhez kapcsolódó programsorozat részeként már a fesztivál központi elemét jelentő lovagi tornák kihirdetése is a középkori szokásoknak megfelelően történik: a lovagok és heroldok felkeresik az egyes tartományok és a környező országok legjelentősebb városait és hangos szóval hirdetik az esemény helyét és időpontját.

VNP_2016_002

Európa egyik legnagyobb történelmi fesztiváljának védjegye, hogy a lovagi tornákat a XIV. századi események eredeti helyszínén, a királyi palota lovagi torna pályáján tekinthetik meg a látogatók.

VNP_2016_004

A díszruhás lovagok a rendezvényt megelőző hat hónapban tíz magyar és nyolc külföldi várost keresnek fel, hogy bemutassák a középkori királyok udvarának lovagi szokásait és az idei palotajátékok programjait. A magyarországi helyszínek mellett Szerbiában, Szlovéniában és Németországban tartanak bemutatókat.

A fesztiválra és a lovagi tornákra már kaphatók a bérletek és belépőjegyek.

-VNP_2016_belpőjegyek

(BrandTrend)