Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Sony Corporation és a Foo Fighters bejelentette együttműködését, melynek keretein belül világszerte népszerűsítik a prémium minőségű, nagy teljesítményű audio élményt az audiofilek körében.

A Foo Fighters a megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli, melyet az első, 1995 című albumuk megjelenésétől számolunk. A legendás banda, melyet David Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett és Pat Smear neve fémjelez a világ legnagyobb stadionjait és arénáit megtöltő produkciójává nőtte ki magát. A két évtized alatt több mint 20 millió nagylemezt adtak el, miközben számtalan zenei elismerést zsebeltek be – beleértve a nem kevesebb, mint 11 Grammy-díjat.

Foo Fighters

A Foo Fighters soha nem ismert kompromisszumot a hangminőséget tekintve, mely védjegyükévé vált, mivel munkásságuk során mindig elkötelezetten vállalták, hogy a legmagasabb audiotechnológiai szabványoknak megfelelő hangzást hozzák el. Az együttes tagjai a legtökéletesebb hangélmény megteremtésére is törekedtek, legyen szó akár az élő koncertekről, akár a felvételekről – függetlenül attól, hogy az anyag az együttes saját hangstúdiójában, a 606 Studios-ban – mely David Grohl Sound City című dokumentumfilmjében is megjelenik halhatatlan Neve keverőpultjával –, vagy bármely más legendás műteremben került rögzítésre. A banda legutóbbi albuma, a Sonic Highways is ennek jegyében készült.

Mindeközben a Sony 2013 óta folyamatosan bővíti Hi-Res kompatibilis termékeinek palettáját egyedi audiotechnológiai megoldásokkal, továbbá a teljes zeneipart átölelő együttműködésekkel népszerűsíti a Hi-Res audio formátumot, mely hitelesen adja vissza az eredeti felvételt, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a zenét ugyanabban a formában élvezhessék, ahogy azt a művészek megálmodták.

A Sony a Foo Fighterst – egyéb partnerei mellett – kiemelt szövetségesnek tekinti, mivel együttműködésükben jelentős potenciát lát, hogy közös erővel világszerte megismertethessék a zene szerelmeseivel a Hi-Res technológia hihetetlen varázsát és értékét.

A Foo Fighters hozzátette: „Megőrizni az eredeti hangokat a dalok felvételein együttesünk egyik legnagyobb missziója, ezért elköteleződtünk a Hi-Res audiotechnológia mellett. Mindig azt akarjuk, hogy dalaink érzelmekkel teli, nyers mondanivalója mindenkihez eljusson, és ennek legjobb közvetítője a Hi-Res Audio formátum, mely lehetővé teszi rajongóinknak, hogy zenénket úgy hallgassák, ahogy mi azt megalkottuk – a legtisztább minőség őszinte formában.”

A Sony világszerte folytatja a Foo Fighters együttessel közös Hi-Res Audio kampányát, hogy bemutassa a nagy felbontású audio hangzás erejét Japántól az Egyesült Államokon, Európán, Latin-Amerikán keresztül egészen Ázsiáig.
(BrandTrend)