Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Mercedes-Benz és az Allianz valódi versenyhangulatot varázsol Budapest belvárosába a Forma-1 Magyar Nagydíj hétvégéjén. Ismert magyar sportolók mellett Nico Rosberg, a MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team pilótája is ellátogat a nem mindennapi eseményre, ahol egy élő interjú során a száguldó cirkusz néhány kulisszatitkát is elárulja a sztár.

Az érdeklődők szombaton az időmérő edzést, vasárnap pedig a futamot kísérhetik figyelemmel óriáskivetítőn és szurkolhatnak igazi Forma-1 hangulatban kedvencüknek. A hétvégének az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található Kiosk Budapest étterem és a Terasz ad otthont.

Nico Rosberg

A hétvége programja számtalan más meglepetést is tartogat a vendégek számára. A szombati napon Szűcs Gabi koncertje után a Mercedes-Benz által szponzorált sportszövetségek versenyzői pódiumbeszélgetések során osztják meg az érdeklődőkkel, hogy mitől válik valaki élsportolóvá, és mi szükséges a csúcson maradáshoz. Többek között Nagy László és Lékai Máté kézilabdázó, Kammerer Zoltán és Kárász Anna kajakozó, valamint egy világbajnok vívó is mesél majd magáról és a sportról. Nico Rosberg sztárpilóta az időmérő edzés után érkezik az eseményre és osztja meg a legfrissebb Forma-1 információkat a vendégekkel.

Akik nem csupán nézni szeretnék a versenyautókat az időmérő edzés és a futam során, hanem vezetni is, azok egész hétvégén a PlayStation Mercedes Drive Club autós szimulátor segítségével kóstolhatnak bele a száguldás élményébe.

A versenyzés egyedi módját válaszók pedig biztosan kipróbálják az Allianz tablettel irányítható kisautóit, melyek egy óriási Lego-terepasztalon róják a köröket a gyermekek és a felnőttek legnagyobb örömére.

Motorsport_Hetvege

A Mercedes-Benz és az Allianz minden Forma-1 rajongót vár július 25-én és 26-án Budapest szívében!

A részletes program a www.mercedes-benz.hu/motorsport-hetvege weboldalon érhető el.
(BrandTrend)