Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Egyes becslések szerint: egy-egy nyári hétvégén, több milliárd forint  autócsoda gyűlik össze Balatonfüreden. Az Audi és a BMW már régen a Balatonon harcol a vásárlók kegyeiért. Idén azonban a Jaguár, a Land Rover és a Maserati is bevetette zászlóshajóit Füreden. Sőt, a Suzuki is egy egész flottát küldött luxusmárkák ellen, hogy legújabb típusa észrevehető legyen a tízmilliós autócsodák között.

v2

Csütörtökön kezdődött el a Kékszalag, a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb versenye, amelynek egyik fő támogatója az Audi. A verseny alatt, több tíz-, néha százmilliót is érő hajók mellé, a német márka is felvonultatta legújabb modelljeit. A hétvégén azonban több más autós márka is ott volt Balatonfüreden. Ők azok, akik az új Audi Q7 ellenfeleként tartják számon járgányaikat. Ilyen például a BMW, amely szinte hetente küld flottákat Füredre, hogy elnyerje a potenciális vásárlók kegyeit. Ők főként a vitorláskikötőkben keresik a vevőiket. Újabban feltűnt a Jaguár és a Land Rover is a Balatonon. Néhány hete a szívsebészeknek tartott konferencia résztvevőinek vérnyomását nyomták fel a két márka legújabb modelljeivel. Ezzel párhuzamosan egy Range Rover Evoque is trollkodik a BMW és az Audi felségvizein. Sőt, az autót becsempészték a Harley Davidson fesztiválra is.

v1

A két német márka szépen megkoreografált eseményeiről ez az igazán tetszetős autó vonja el a bámészkodók figyelmét. A Range Roverre Picasso képeit rajzolták, amellyel a  katalán festő füredi kiállítását reklámozzák.

v3

Az angol márkák mellé felsorakozott a Maserati is. Igaz a kiállított autót nem valami nagyvonalúan alították ki. Egy szűk, néhány négyzetméteres placcon, csak kordonnal elválasztva csodálhatják meg  a járókelők. A füredi kikötőben ott van a Suzuki is, meglehetősen nagy csinnadrattával. Öt új autót is felsorakoztatott az ugyancsak ott parkoló Q7-el szemben. A Suzuki komoly zászlóerdővel is beborította a partot. A Land Rovernek annyira nem tetszett a parti sétányon túlburjánzó zászlóerdő, hogy a partról elhozta autóit és a környék talán legdrágább szállodája elé, az Anna Grand Hotel elé vonult vissza flottájával.

v4

Az ország leghíresebb vitorlásversenye már véget ért, az autók többsége azonban maradt a hétvégére is.
(BrandTrend)