Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A filmeket a Vredestein Quatrac 5 négy évszakos gumiabroncsok és a Snowtrac 5 téli gumiabroncsok nemzetközi termékbemutatóján mutatták be, a két videó ugyanazt a történetet meséli el másképp, egy nő és egy férfi szemszögéből.

A nemzetközi World Media Festivalra nem kevesebb mint 700 vállalati filmet, televíziós, internetes és nyomtatott alkotást neveztek be  – ezek között szerepelt az Apollo Vredestein két filmje is. A vállalat látványos reklámfilmjeit a zsűri aranyéremmel jutalmazta, a két promóciós anyagot ráadásul beválogatták azon filmek közé is, amelyeket egy speciális bemutató keretében vetítenek majd le a szakma krémjének, azzal a céllal, hogy azokból inspirációt meríthessenek. A díjazott filmek különlegességét az is hangsúlyozza, hogy a bemutatóra olyan filmekkel együtt válogatták be őket, mint a Trónok harca 4. évadának werkfilmje és a BMWStories egyik epizódja.

A két rövidfilm készítésével a Vredestein a Sounds Like Film és az Artin Advertising szekértőit bízta meg. A forgatás Németországban, Ausztriában és Hollandiában zajlott, ahol igazán lélegzetelállító képsorok születtek. A stáb egy kamerával felszerelt drónnal készített madártávlati felvételeket az Alpokról és más vidékekről. A víz alatti felvételek a München szívében található Mandarin Oriental luxusszálloda medencéjében készültek.

WorldMediaFestival1

A „World Media Festival – global competition for modern media” nevű rendezvényen a világ minden részéről érkezett vállalati filmek, televíziós, internetes, internetes televíziós és nyomtatott alkotások kapják a főszerepet.
(BrandTrend)