Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

A MOL-csoport az idei túraautó-világbajnokság magyarországi futamának névadó szponzora. A vezető nemzetközi olaj- és gázipari vállalat a WTCC alapítójával és egyben a bajnokság kereskedelmi jogait birtokló Eurosport Grouppal kötött egyedi megállapodást a hazai versenyre. Az együttműködésben megjelenik a MOL-csoport vállalati törekvése, amelynek keretében kiemelkedő tehetségeket és sportolókat támogat álmaik, életcéljuk valóra váltásában – ahogy a sportban, úgy az üzleti életben, az olaj- és gázipar területén is.

michelisz-mol-honda

 

A MOL-csoport és a WTCC is a nemzetközi növekedést célozta meg, és folyamatosan szembenéz a kihívásokkal, hogy a legjobbak között tartsák számon.

“A motorsport ötvözi a fegyelmet és az ambíciót. A sportágban egyszerre kell összpontosítani és megküzdeni a versenytársakkal a sikerért, hasonlóan az olaj- és gáziparhoz. A WTCC egyre népszerűbb mind Magyarországon, mind pedig világszerte, mi pedig büszkén támogatjuk a hazai futamot, valamint biztosítjuk az üzemanyagot a túraautó-világbajnokság számára az egész szezon alatt a csoport tagvállalata, a Panta Distribuzione S.p.A. segítségével.” – mondta Kelenvölgyi Ágnes, a MOL-csoport szponzorációs vezetője.

A MOL-csoport nevével fémjelzett túraautó-világbajnokság magyarországi futamát 2015. május 1. és 3. között rendezik meg. Az esemény egy látványos utcai fesztivállal veszi kezdetét május 1-én, Budapesten, ahová a szervezők több mint 300 ezer érdeklődőt várnak.

michelisz-molgroup-honda

 

„A bajnokság egyik legjobb versenyzőjével, Michelisz Norberttel kialakított együttműködésének köszönhetően már most is közismert a MOL-csoport szerepvállalása a túraautó-világbajnokságban. Örömünkre szolgál, hogy a magyar futam támogatásával a csoport szorosabbra fűzi a köteléket a bajnoksággal, amivel a lehető legnagyobb megjelenést biztosíthatja a Zengő Motorsport autójának, emellett a társaságcsoport még nagyobb elismertséget szerez a túrautó-bajnokság televíziós közvetítésein keresztül.” – hangsúlyozta François Ribeiro, a WTCC vezérigazgatója.

Michelisz Norbertnek a 2015-ös túrautó-bajnokságon elért eredményeit a következő csatornákon követheti figyelemmel:

Weboldal: http://molgroup.info/en/michelisz
Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition
Twitter: https://twitter.com/wefuelambition
(
BrandTrend)