Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Bereznay Daninak már fiatal korában az a cél lebegett a szeme előtt, hogy bekerüljön az e-sport világába. Mindössze hét éves volt, amikor komolyabb szinten kezdett autós játékokkal játszani, és először „fogott kormányt” versenyzés céljából. Ezzel egy időben a Forma-1 és a többi autósport pörgős világa valósággal beszippantotta a fiatal versenyzőt.

Az első igazán nagy sikerét 2018-ban érte el, amikor a Mercedes-AMG Petronas Forma-1-es csapat versenyzője lett, akikkel már az első szezonban megnyerte a hivatalos konstruktőri világbajnokságot, ahol egyéniben a dobogó második fokára állhatott fel, közel 67.000 jelentkezőből. A második helyezésnél nem állt meg, hiszen nem sokkal később aranyérmet szerzett, ugyanis a legnépszerűbb online bajnokság világbajnoka lett.

A fiatal e-sportoló 2019-től az Alfa Romeo Racing színeiben versenyzik és óriási eredményt elérve, a világbajnokságon harmadik helyezést ért el.

„Óriási fegyvertény számunkra, hogy Bereznay Dani HELL szponzoráltként folytatja pályafutását. Mindenképpen szerettünk volna a streamereink mellé egy hivatásos E-sportolót, és Dani személyében tökéletesen megtaláltuk azt a személyt, aki mellé oda tudunk állni és közösen még nagyszerűbb eredményeket érhetünk el” – mondta Schmidt Krisztián, a HELL kreatív marketingigazgatója.

BereznayDani1

„Nagyon megörültem, amikor megkeresett a HELL ENERGY az együttműködés lehetőségével. Mivel egy 100%-ban magyar tulajdonú cégről beszélhetünk, akik igen innovatívak is, ezért nem gondolkoztam sokat az ajánlaton. A megbeszéléseken egy igen vonzó tervet vázoltak fel számomra és mindenképpen szerettem volna részese lenni a projektnek” – nyilatkozta Bereznay Dani.