Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Loctite folyékony menetrögzítőkkel nagy mértékben növelhető a berendezések megbízható működése, hiszen terméktulajdonságainak köszönhetően megfelelően rögzíti a menetes kötéseket, megakadályozva a vibrációt, illetve a hő és mechanikai terhelés által okozott kilazulást. A folyadékokkal szemben tömít, valamint korrózió és berágódás ellen védelmet nyújt. A menetrögzítők többféle oldhatósági tulajdonsággal elérhetőek, a termék színezése jelzi a felhasználónak, hogy az adott termék kis, közepes, vagy nagy szilárdságú felhasználásra alkalmazható.

„Az új menetrögzítő termékcsaládunk népszerűsítésére azért Liszi Attilát, a legeredményesebb magyar Downhillest kértük fel, mert az extrém kerékpársport kiváló terep annak bizonyítására, hogy a csúcskategóriás Loctite termékek szélsőséges terhelés mellett is kiemelkedő megbízhatósággal működnek” – mondta Hevér Orsolya marketing vezető.

Loctite_Liszi Attila_low

„Nagyon régóta ismerem a Loctite márkát, előszeretettel használom termékeit, hiszen a nagy igénybevételnek kitett kerékpárok esetében minden felmerülő problémára van Loctite megoldás, az ipari kéztisztítótól kezdve, az oldószeres tisztítón át, a professzionális lánckenő olajokon keresztül, egészen a kiváló minőségű fém és műanyag ragasztókig” – állítja Liszi Attila, hozzátéve, hogy személyes kedvencének a LOCTITE SF 7063-mas oldószeres tisztítóanyagot tartja.