Kategória: Hír és Personal Brand.

Admin kategória: Hír.

„Imádom Barcelonát, amikor nem edzek, akkor ebben az építészeti szempontból is gyönyörű városban sétálok lazításképpen. A póker és az építészet között sok a közös kapcsolat, mindkettő alapja a koncentráció, a matematika, a precizitás, az elhivatottság, a siker. Kivétel a blöffölés, ami az építészetben természetesen nem megengedhető, a pókerben viszont követelmény. Nekem is ez a célom ezzel a versennyel. Mindent precízen kiszámolok, megfontoltan hozok döntést, és ha szükség, akkor szemrebbenés nélkül blöffölök, mindent megteszek az újabb sikerért. Most már komoly elvárások vannak egyrészt nekem saját magammal szemben, másrészt tudom, hogy a rajongóim is a maximumot akarják. Mindkettőnek eleget akarok tenni” – fogalmazott Krisztián a számára is mérföldkő verseny kapcsán.

GyorgyiKrisztian_CasinoBarcelona

A fiatal világklasszis hónapok óta éjjel-nappal készül az újabb kihívásra, amelynek tétje meghaladja a 200 millió forintot. Minden saját költségéből fedez, és ehhez a jövőben is ragaszkodik. Számára a legfontosabb, hogy egyedi tudását, kiérdemelt hírnevét megalapozza, és hogy bizonyítson, fejlődjön.

GyorgyiKrisztian_Kosztum3

Krisztián a barcelonai versenyen való részvételt is a legapróbb részletekig kidolgozta. A magyar divatvilág egyik tervezője – Mojzes Dóra – készítette számára az egyedi fellépő ruhát. „Györgyi Krisztián the Mentalist” – olvasható az igencsak „elrettentő” ruha hátoldalán, míg elölről mindenféle absztrakt ábrák „ejtik zavarba” a versenytársakat, illetve „bűvölik” a nézőket.

A lényeg a győzelem, és Krisztián számára most ez a legfontosabb. Mindig biztos támogatója a családja, az ő véleményük számít neki a legtöbbet. A magánélet jelenleg a háttérben, de előbb-utóbb jöhet a komoly kapcsolat.
(BrandTrend)