Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Linda Moir a Virgin Atlantic-nál töltött öt év alatt jelentős üzleti növekedést ért el az általa irányított “Nagyszerű Alapok, Varázslatos Érintések” programon keresztül. Sir Richard Branson támogatásával átdolgozta a légitársaság 5.000 utaskísérőt érintő toborzási, tréning, karrier és teljesítmény-menedzsment programját, ami a Virgin Atlantic valaha jegyzett legmagasabb ügyfél-elégedettségi eredményeihez vezetett.

Mielőtt csatlakozott a Virginhez, a Nemzeti Légiközlekedési Szolgálat (National Air Traffic Services) HR igazgatója volt a szolgálat állami tulajdonból magántulajdonba kerülésének átmeneti időszakában. Karrierjét a British Airways-nél kezdte, ahol részt vett a légitársaság ügyfélvezérelt vállalattá való átalakításában.

moir

A konferencián olyan titkokról fog beszélni, melyek a Virgin Atlantic-ot a ikonikus márkává tették. Azáltal, hogy a vezetőség ugyanolyan fontosnak tartja a munkatársakat és légi kísérőket, mint az ügyfeleket, a légitársaság egy vidám vállalati kultúrát hozott létre, amivel közvetítette a Virgin Elnökének, Sir Richard Brensonnak az értékeit.

VIII. KIVÁLÓSÁG AZ ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁSBAN KONFERENCIA ÉS GÁLA
VI. MYSTERY SHOPPING DAY

2017. január 26. 13:30
Monte City Rendezvénypalota
(Budapest, 1051 Dorottya utca 2.)

Regisztráció
(BrandTrend)