Kategória: Hír és Personal Brand.

Admin kategória: Hír.

A S.Pellegrino idén másodszor rendezi meg Milánóban a nemzetközi S. Pellegrino Young Chef versenyt azzal a céllal, hogy felkutassa és támogassa a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit.

A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint 3000 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe 200-an – régiónként tízen – jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyez majd.

Sándor Rodrigo, aki korábban többek között a budapesti Costes Downtown chef de partie-ja is volt, a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós versenyen mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló táljával vívta ki a győzelmet. A zsűrit a tökéletes technikai kivitelezés mellett az is lenyűgözte, hogy a magyar versenyző a fogással képes volt üzenetet közvetíteni.

Sándor Rodrigo október 13-15. között a verseny további 19 régiós nyertesével mérheti össze  tudását, hogy elnyerje a S. Pellegrino Young Chef 2016 címet.
(BrandTrend)