Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Bejelentették az idei MTV Video Music Awards gála Michael Jackson Életmű-díj várományosát: idén Rihanna kapja a legnagyobb elismerésnek számító címet a zenére, popkultúrára, divatra, filmvilágra és karitatív tevékenységekre gyakorolt évtizedes befolyásának köszönhetően. Az énekesnő Instagramon és Twitteren köszönte meg a díjat a csütörtöki Sziget koncert előtt.

Rihanna a legfiatalabb szóló énekes, akinek 14 kislemeze vezette a nemzetközileg elismert Billboard Hot 100-as slágerlistáját, miközben két alkalommal vihette haza a VMA Év videójának járó díját. Rihanna a Michael Jackson Életmű-díjjal olyan neves előadók sorához csatlakozik, mint Madonna, Peter Gabriel, a Guns N’ Roses, a Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé és Kanye West.

RIHANNA_INSTAGRAM_Rnd0623

Több mint 81 millió Facebook rajongójával, 64 millió Twitter, és 42 millió Instagram követőjével Rihanna óriási hatással van a világra, befolyásával olyan szervezetek fontosságára hívja fel a figyelmet, mint például a Clara Lionel Alapítvány, melyet az énekesnő alapított 2012-ben. A Rihanna nagyszüleiről, Clara és Lionel Braithwaite-ről elnevezett alapítvány arra törekszik, hogy javítsa a világ közösségeinek életminőségét az egészségügy, az oktatás, a művészetek és a kultúra területén.
(BrandTrend)