Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Júniusban indította el Te is hős vagy! kampányát a Central Médiacsoport. A társadalmi felelősségvállalás szellemiségén alapuló kezdeményezés célja, hogy olyan, gyakran a nagyvilág számára láthatatlan embereket, csoportokat helyezzen fókuszba, akik kitartóan, az élet tiszteletével nap mint nap küzdenek a válsághelyzet okozta kihívásokkal, és erről szóló történeteket tegyen közzé.

A Covid-világjárvány hosszú hónapjai a hátrányos helyzetű gyermekek számára is tele voltak lemondásokkal, veszteségekkel, ők mégis hősiesen viselték a megpróbáltatásokat. Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segíti rendszeres fejlesztő foglalkozásokkal átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. A segítségre most nagyobb szükség van, mint valaha!

A Nők Lapja olvasói az augusztus 11-én megjelenő, 32. lapszám újságárusnál történő megvásárlásával minden példány után 10 forinttal támogatják a Segélyszervezet munkáját.

„Bízva a közösség erejében, valamint a korábbi sikertörténetekben, arra kérjük olvasóinkat, hogy kapcsolódjanak be az akcióba, és vigyék hírét a fontos kezdeményezésnek. A Nők Lapjában időről időre bemutatjuk majd a programban résztvevőket, a célokat és az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját is, ezzel még inkább bevonva olvasóinkat a jótékonysági kampányba” – nyilatkozta Vass Virág főszerkesztő.