Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A felfrissített arculattal a Discovery célja, hogy az ID a megtörtént eseteken alapuló bűnügyek és rejtélyek rajongóinak első számú platformfüggetlen márkája legyen.

„Hirdetőink nagyra értékelik, hogy az ID nézői hűségesek és kitartóak: ha egyszer elkezdenek egy műsort nézni, rendkívül hosszú ideig a képernyő előtt maradnak – mondta Baron Ágnes, a Discovery márkapartnerségekért felelős vezetője. – Az új arculatú ID tartalmi kínálatában is megőrzi prémium minőségét, és ezt az ősszel adásba kerülő kiemelt műsorok is bizonyítják. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a téma iránt érdeklődők igényeit a legaktuálisabb és a leghitelesebb műsorokkal szolgáljuk ki.”

ID

Az ID a valós rejtélyek és izgalmak csatornája, igazi emberek igazi drámáival, hiteles, eredeti felvételekkel. Nézői különösen kedvelik a nyomozásokkal, tragikus szerelmi kapcsolatokkal, eltűnt személyekkel, illetve oknyomozó újságírással foglalkozó műsorait. A csatorna a legaktuálisabb nemzetközi bűntényekkel és rejtélyekkel is foglalkozik, így az elmúlt időszakban az ID-n nagy sikerrel futott a Jeffrey Epstein halálával, a Harvey Weinstein ügyével vagy a tengeralattjárón meggyilkolt svéd újságírónő, Kim Wall esetével foglalkozó műsor.

Az október-november során képernyőre kerülő sorozatok közt kettő is foglalkozik a Tigriskirályként híressé vált Joe Exotic különös életével: a Joe Exotic különös világa és a Joe Exotic – mielőtt király lett. A  Rejtélyes esetek a legnagyobb port kavart ügyek közül vizsgál néhányat – például Brittany Murphy megdöbbentő halálát. Verekedés, kábítószer hatása alatt álló vádlott, a gyermekével először a tárgyaláson találkozó rab – a Káosz a bíróságon a tárgyalások váratlan fordulatait és drámai pillanatait elemzi.