Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A GLAMOUR leginkább az önerőből beindítható, legtöbbször egy kreatív ötleten alapuló mikro- és kisvállalkozások életre hívásában látja saját inkubátori szerepét. Ennek első állomása a GLAMOUR Small Business Summit online konferencia, amely június 27-én szombaton többek között olyan magyar üzletasszonyok előadásaival várja az érdeklődőket, mint Jagasics V. Hedvig, a Sugarbird divatmárka alapítója, Szalai Dóra, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója, Tomán Szabina életmód-tanácsadó, Varga Sári, a Socially gasztromarketing ügynökség alapítója, vagy Muszula Tímea, a Laura Virágszalon képviseletében. A programból nem hiányozhatnak a pénzügyi és vállalkozásindítási tanácsok, ahogyan a munkapszichológiai ismeretek sem.

A június 27-i online rendezvény még csak a bemelegítés: a GLAMOUR Business eseménysorozat szeptemberben folytatódik egy kiterjesztett, bővebb szakmai programmal, egy sokszínű és inspiráló, személyes részvétellel zajló konferencia keretei között.

Glamour Small Business Summit_1

„Rengeteg fiatal nőt elérő médiamárkaként felelősséget érzünk aziránt, hogy hazai sikertörténetek, követhető példák bemutatásával biztassuk az olvasóinkat: vegyék kezükbe az életüket, legyenek saját sikerük kovácsai a szakmájukban vagy a saját vállalkozásukban ugyanúgy, mint a magánéletükben. Hiszen az anyagi önállóság a szabad döntések egyik alappillére” – mondja Maróy Krisztina főszerkesztő a rendezvénysorozat küldetéséről.