Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az otthonunkba zárt új életforma a napindító rituálénkat sem hagyta érintetlenül. Hiányzik a friss péksütemény illata, és az élmény, ahogyan a reggeli mellett átlapozzuk a kedvenc újságunkat. Ugyanakkor a legtöbben már alkalmazkodtak az új kihívásokhoz: ugrásszerűen megnőtt azok száma, aki az ajtajuk elé szállítattják a napi ebédet, előre fizetéssel, személyes kontaktus nélkül.

A Napi Friss elnevezésű kezdeményezés ugyanerre ad lehetőséget a kistermelői gazdálkodásokból származó, rövid lejáratú friss tejtermékek és pékáruk kedvelőinek, de egy újdonsággal színezi a rendelhető áruk körét: a napi vagy a heti olvasnivalót is házhoz viszik. A szolgáltatás részeként a Ringier Axel Springer lapjai – többek között a Blikk, a Kiskegyed, a GLAMOUR magazin, de akár rejtvénylapok is – házhoz rendelhetők.

A különböző termékösszeállításokkal rendelhető Napi Friss csomagok a tejkenyerlap.hu, valamint a lapot.hu oldalakon keresztül rendelhetők. A kiszállítás a főváros minden kerületében megoldott, a Budapesten kívüli agglomerációs települések közül pedig egyelőre Budaörsön, Érden, Diósdon és Törökbálinton elérhető.

A kiadó ugyanakkor nem csak rövid távon gondolkodik az új szolgáltatással kapcsolatban: nem csupán a közösségi távolságtartás időszakában szeretné működtetni ezt az újszerű lapterjesztési megoldást, de a járványtól függetlenül keresi annak lehetőségeit, hogy innovatív, cross-branding megoldásokkal szolgálja ki olvasótáborának kényelmét.

A Napi Friss szolgáltatásban a Ringier Axel Springer partnerei a friss termelői készítmények beszállítója, a HORECA-szektorból ismert Supp.li – Farm to Table élelmiszerkereskedelmi márka, valamint az ötletgazda, a Whitereport üzletfejlesztési tanácsadó cég hazai irodája.

A kezdeményezés elindítói bíznak abban, hogy a Napi Friss szolgáltatás a járványt követően átalakuló, új életformánknak is a része lesz.