Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Sony Pictures Television zászlóshajójára, a VIASAT3-ra április közepén érkezik két saját gyártású műsor, az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben vadonatúj évada. 

A csatorna idén tavasszal sem hagyja cserben nézőit, április 14-én 19:00-kor ugyanis felfrissült képi világgal és dupla premier epizóddal tér vissza az Észbontók. Ezt követően kilenc héten át, minden hétköznap este 20:00-tól szórakoztatnak majd minket. A vetélkedőt továbbra is Kovács Áron vezeti, azonban mind a stúdió díszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. A sztárok listáját többek között olyan nevek erősítik, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

A Feleségek luxuskivitelben sztárjai idén is a VIASAT3-on nyújtanak betekintést rajongóiknak fényűző mindennapjaikba, amit természetesen továbbra is drámai konfliktusok, szürreális helyzetek és sok-sok csillogás jellemez. Az Észbontók indulása után alig egy hetet kell csak várni a hölgyek visszatérésére, hiszen április 20-án 21:00-kor érkezik a legújabb évad, amely a korábbiaktól eltérő módon, négy darab közel 90 perces epizódból áll majd.