Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Magyarországon is elérhető a YouTube Music. Az új zenei streaming szolgáltatásnak köszönhetően testre szabható a zene élvezete, akár hallgatni, akár videón szeretnéd nézni azt.

Hat indok, amiért szeretni fogod a YouTube Music-ot:

  1. Minden egy helyen. Zenei videókhivatalos albumok, single-k, remixek, élő koncertek, coverek mellett itt a ritka, csak a YouTube-on elérhető zenéket is megtalálod.
  2. Személyre szabott ajánlások. A kezdőképernyőn annak megfelelően változnak az ajánlások, hogy korábban milyen zenéket hallgattál, az adott pillanatban mit csinálsz vagy éppen merre jársz. Így más zenéket javasol az applikáció, ha éppen útközben vagy, és mást, ha edzés közben használod a YouTube Music-ot.
  3. Lejátszási listák ezrei minden műfajban, bármely hangulathoz, tevékenységhez. Könnyen és gyorsan választhatsz kedvedre való lejátszási listát attól függően, hogy éppen mit csinálsz, milyen a hangulatod, vagy éppen hol vagy. Klasszikus popbulira, vagy valami frissre és lazára vágysz? Esetleg belazulós indie-hez van kedved? Itt mindent megtalálsz!
  4. Okos keresőfunkció, ami segít megtalálni a keresett dalt még akkor is ha nem emlékszel a címére, vagy a pontos szövegére. Visszahallgatnád Freddie Mercury-t, ahogy  magyarul énekel, vagy nem emlékszel melyik dalban van a “Levelet kaptam lájf” vagy az “Ásót visz a Laci”?  Írd be ezt a YouTube Music keresőjébe és rögtön megtalálod, amit keresel!
  5. Hotlist videók. Mindig pontosan képben lehetsz a világ új, menő és felkapott videóival a külön erre a célra összeállított Slágerlista alapján. Ma Magyarországon DJ Snake, Kacey Musgraves valamint Karol G és Damian “Jr. Gong” Marley videói a legnépszerűbbek!
  6. Offline lejátszás. A YouTube Music Premium szolgáltatással reklámmentesen, a háttérben és menet közben is lejátszhatod a letöltéseidet. Ráadásul, ha megfeledkeztél volna róla, kedvenc dalaidat az Offline Saját válogatás automatikusan le is tölti neked.

Elindult a YouTube Premium is

YouTube Premium háttérben lejátszást és letöltést biztosít a YouTube teljes kínálatára.  Így elérhető a YouTube Originals teljes kínálata is, mint például a Cobra Kai-t.

A Google Play Music előfizetői automatikusan igénybe vehetik a YouTube Music Premium szolgáltatásait, mivel azok a továbbiakban itt lesznek elérhetők. A Google Play Music tekintetében nincs változás, a korábban megvásárolt zenék, feltöltések és lejátszó listák továbbra is az előfizetők rendelkezésére állnak.