Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Érkezik a tíz részes Ízig-vérig Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal a főszerepben, Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezésében. Jön az Ide Süss!, az ország nagy sütiversenye, ahol amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok csillogtathatják meg tudásukat, és debütál a díjnyertes Észbontók című műveletlenségi vetélkedő legújabb évada is, celebcsapatokkal!

Az új heti sorozatban Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A sorozatban Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében, akit a kutyája is elkísért a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek. 

A VIASAT3 tavaszi kínálatából nem hiányozhat a csatorna egyik legnagyobb sikere, a Televíziós Újságírók Díjának nyertese, az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő sem. A legújabb évadban ismét hírességek mutatják meg, hogyan tudnak az észbontók fejével gondolkozni. A vidám pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron, a celebcsapatokat pedig olyan hírességek erősítik, mint például Gáspár Laci vagy a Schobert házaspár, de jön Vasvári Vivien, Köllő Babett, Iszak Eszti, Dér Heni és Pumped Gabó is.
(BrandTrend)