Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az M2 Petőfi TV-n futó új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző „kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál eddig többek között olyan hírességek jártak, mint Pápai Joci, Freddie, Tóth Gabi, Weisz Fanni, Viszkok Fruzsi vagy Jakabos Zsuzsa.

dallosbogi_caramel

„Mindig is imádtam a különböző talkshowkat, és a szabadidőmet általában Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon vagy James Corden társaságában töltöm. Nagyon régi vágyam volt, hogy egyszer én is kipróbálhassam magam valami hasonlóban, és nemrég eljött a pillanat, hogy a Petőfi TV-n ezt megvalósítsam. Este 7-kor áthívom magamhoz egy ismert barátomat, hogy dumáljunk, együnk egy kis popcornt, és vicces játékokat játsszunk. Nagyon örültem a pozitív visszajelzéseknek, és imádtam ötletelni, kreatívkodni ezen a műsoron, ezért megkezdtük a 3. évad forgatásait” – árulta el a műsorról a házigazda.

dallosbogi_linapanni

A friss évadban Bogi többek között Caramelt, Rúzsa Magdit, Hajnóczy Somát, Henry Kettnert és Nagy Viktort is vendégül látja lakása kanapéján. A 7kornálam! – Dallos Bogival premier részeit megnézheted az M2 Petőfi TV-n hétfőnként 21.05-kor.
(BrandTrend)