Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A magyar gasztromagazinok között egyedülálló digitális eszközzel újít a Nők Lapja Konyha. Márciusi lapszámuk címlapját ezért az elmúlt évek innovációjával, az ingyenesen elérhető Liveprint alkalmazással keltik életre.

“A Nők Lapja Konyha számára fontos, hogy minden gasztronómia iránt érdeklő olvasójának segítséget, kreatív ötleteket és izgalmas újdonságokat tudjon kínálni: szezonális ételeink között kezdő és gyakorlott háziasszonyok is találnak az ízlésüknek megfelelő receptet. Nem csak a tartalmat, a formát tekintve is naprakésznek kell lennünk: nyomtatott lapként sem hagyhatjuk figyelmen kívül a digitális világ térhódítását. Életre kelő címlapunkkal az online térben otthonosan mozgó olvasóinknak szeretnénk releváns megoldást nyújtani” – mondta Kajári Zsófia, a magazin felelős szerkesztője.

Nok Lapja Konyha_liveprint

“Megelevenedő cézársaláta receptünk csak az első a digitális megoldásaink sorából. Terveink szerint a jövőben több recept elkészítését is követhetjük videós formában, a különleges tartalom pedig az olvasók mellett a hirdetőknek is újdonságot kínál: a magazint, Liveprint alkalmazást és a Nosalty csapat készítette videót is magában foglaló szponzoráció egyedülállóan komplex megjelenési lehetőséget biztosít” – tette hozzá Glück Andrea, a Nők Lapja Konyha brandmenedzsere.
(BrandTrend)