Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A technológia rendkívüli fejlődésének köszönhetően az olyan dolgok, amelyek eddig túl drágának, időigényesnek vagy lehetetlennek tűntek, ma már egy kattintásra vannak tőlünk. Az űrtudománnyal kapcsolatos különleges gyűjteménybe enged betekintést az iOS eszközökről elérhető Spaceport Odyssey online edukációs applikáció mindazon álmodozók és felfedezők számára, akik egyelőre nem engedhetnek meg maguknak egy utazást a Holdra. A felhasználók küldetések sokaságában vehetnek részt, valamint egy zárt Viber Community-ben kezdeményezhetnek párbeszédet az űrkutatás legnagyobb kihívásairól a többi érdeklődővel vagy az űrtudomány nagyjaival.

A Spaceport Odyssey applikációt a Space Challenges csapata fejlesztette, az America for Bulgaria Foundation segítségével. Az applikáció kétféle tanulási lehetőséget nyújt a felhasználók számára: hat karakter történetén keresztül különböző küldetéseken vehetnek részt, valamint létrehozhatnak egy Mind Map-et, amely közvetlen hozzáférést nyújt számos űrrel kapcsolatos témához.

Spaceport Odyssey

A küldetések teljesítése lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy felépítsék saját űrkolóniájukat, és érmeket szerezzenek, ráadásul az exkluzív Viber Community csatornákon keresztül versenyezni és kommunikálni is tudnak más felhasználókkal. A küldetések teljesítése után a Viber Community tagságok jelentik a fődíjat azon sikeres űrkadétoknak, akik mélyebb beszélgetésekben szeretnének részt venni az űrkutatást, mérnöki tudományokat, biológiát, felfedezéseket, alkalmazásokat és robotikát érintő témákkal kapcsolatban. A felhasználók a számukra fontos topikokban megoszthatják nézeteiket, valamint lehetőségük nyílik digitálisan találkozni és kommunikálni a témák legjobb szakértőivel.
(BrandTrend)