Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Ebben az évben sem lesz hiány zombikból, vikingekből, na és persze a földi élet megmentéséért küzdő száműzöttekből az RTL Spike-on. A csatorna ezt az évet négy sorozat új évadaival kezdi, így januárban és februárban is garantáltan lesz min izgulni a nézőknek.

vikingek_5.évad

Január 23-án, szerda este 22.00-kor tovább folytatódnak a hatalmi harcok. A Vikingek története az ötödik évad két új epizódjával indítja a sorozat dömpinget. Nem kell sokat várniuk a Visszatérők rajongóinak sem, hiszen január 29-én, kedd éjszaka szintén ötödik évaddal pörög tovább a csatornán a sztori, amelyben már hat évvel később követhetjük figyelemmel, vajon hőseinknek sikerül-e elkerülni, hogy ismét bekövetkezzen a világvége.

visszatérők_5.évad

A januári izgalmakat februárban további sorozatok premierévadai fokozzák, és a zombik veszik át a hatalmat az RTL Spike-on. Február 7-én, csütörtökön az iZombie negyedik évadában Olivia “Liv” Moore orvostanhallgató és nem mellesleg élőhalott lány története folytatódik tovább, akire ezúttal is számos megoldatlan gyilkossági ügy vár Seattle városában. A zombik tovább támadnak február 11-től, hiszen hétfő este folytatódik a The Walking Dead 9. évada. Az új epizódokban a csapat Washington D.C. felé veszi az irányt, hogy a megálmodott civilizáció megépítéséhez szükséges eszközöket beszerezzék.

the_walkind_dead_9.évad_1

Premier epzidók az RTL Spike-on:

Vikingek 5. évad – január 23. szerda, 22.00-tól

Visszatérők 5. évad – január 29. kedd 22.00-tól

iZombie 4. évad – február 7. csütörtök 22.00-tól

The Walking Dead 9. évad folytatása – február 11. hétfő 22.00-tól
(BrandTrend)