Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Október 1-jén volt tíz éve, hogy a Viacom elindította a Comedy Central magyar nyelvű adását. A szülinap jegyében a humorcsatorna egy gálán ünnepelt. A rendezvény vendégserege együtt idézhette fel az elmúlt egy évtized számos emlékezetes produkcióját.

Comedy Central_jubileum1

Többek között megtudhatták, hogy a Comedy már az indulása első napján Susogós mackók-függővé tette az országot. De az is kiderült, hogy a képernyőre tapadva nemcsak megtanulhattuk, hányféle módon halhat meg Kevin, vagy melyik állat az ász, de elhozta nekünk Budapestre Brian Griffint, valamint a produkció főcímdalát imitálva életre keltette a Family Guy teljes szereplőgárdáját. S ha mindez nem lenne elég, volt itt vicces improvizációs műsor (Készhelyzet) két évadon át, saját stand-upos tehetségkutató (Magyarország, szereplek!) számos új felfedezettel, de a Tömény történelemnek köszönhetően mindenki szurkolhatott Brezsnyev medvéjének, vagy akár a Ganxsta Zolee hangján megszólaló Koppánynak is. A nagyérdemű izgulhatott továbbá, hogy Bödőcs Tibort beengedi-e a Buckingham Palotába Bözsi néni, vagy akár szörnyülködhetett Kovács András Péter és Janklovics Péter suttyó úszómesterein, vendéglátósain és taxisofőrjein, de elképzelhette azt is a tavaszi parlamenti választások alkalmával, hogy mi lesz, ha Emőke és Gábor eljut a szavazófülkéig.

Comedy Central_jubileum2

„A magyar Comedy Central indításakor nem is sejtettük, hogy az ország ötödik legnézettebb csatornájává növi ki magát – mondta el a Comedy Central jubileumát ünneplő rendezvényen Bartosz Vitak, a Viacom International Media Networks kelet-európai és izraeli alelnök-ügyvezető igazgatója. „Úgy tűnik, a magyar közönség kiemelten vevő a humor műfajára, valósággal isszák a képtelenebbnél képtelenebb produkciókat és az abszurdot. Bár a csatorna már az ötödik osztályba lépett, megígérhetjük, hogy felnőni és megkomolyodni sosem fog. Folytatjuk az újítást, a kísérletezést, a meghökkentést: visszatérnek a legendás Susogós mackók, megismerkedünk az ifjú Sheldonnal, tovább nevetünk a legjobb bakivideókon, hamarosan pedig egy teljesen új műsorral szögezzük a képernyő elé hűséges nézőinket.”

Comedy Central_jubileum6

Bartosz Vitak szavára rácsatlakozva – egyfajta záró gondolatként – a humorcsatorna kreatív alkotói többször is biztosították a jelenlévőket és persze a nézőket arról, hogy a Comedy Centralnál a jövőben is csak a valóság lesz hihetetlenebb!
(BrandTrend)