Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Elindult a Port.hu műsorkereső chatbotja, az Extreme Net Digitális és Kommunikációs Ügynökség közreműködésével. Pár kattintással nem csak megnézheted, hogy hozzád legközelebb hol és mikor játsszák a kívánt filmet, de még az előzeteshez, értékelésekhez és szereplőkhöz is azonnal hozzáférhetsz. A botot arra is megkérheted, hogy ajánljon neked valami jót, mindezt Facebook Messengeren keresztül, könnyedén a mobiltelefonodról.

A beszélgetést a Port.hu Facebook oldalán indíthatod, az üzenetküldő gomb megnyomásával, melynél semmilyen plusz programot nem kell telepítened.  A chatbot azonnal válaszol neked a nap 24 órájában, bárhol és bármikor, a mobilodon keresztül. A jelenlegi Facebook Messengerbe fűzött chatbot minden okostelefonnal rendelkező felhasználónak biztosított. A mobil eszköz állandó jelenléte és könnyű használata pedig csak tovább gyorsítja a keresési folyamatot.

Port.hu

A kezdeti újítást a jövőben újabb innovációk követik. A jövőben a Facebook oldal mellett a Port.hu weboldalán is elérhető lesz a chatbot, illetve a moziműsor keresés mellett további hasznos funkciókkal egészül ki a program. Ilyen többek között a tv műsorkereső és színház kereső modul, melyek segítségével már nem csak a mozi, de más szórakoztatási egység műsor-kínálatából is válogathat a felhasználó.
(BrandTrend)