Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Október 6-án szombaton kezdetét vette a III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékok, amely most először az Eurosport csatornáin és digitális platformjain is nyomon követhető. A csatorna betekintést nyújt a nemzetközi sporteseménybe, amelyen a jövő sporttehetségei mérik össze tudásukat.

A 2020-as Tokiói Olimpia felvezetéseként fontosnak tartjuk megteremteni annak a lehetőségét, hogy a szurkolók megismerjék a világ legtehetségesebb fiatal sportolóit, ahogy az olimpiai álmuk felé haladnak. Az Ifjúsági Olimpia összehozza a világ legjobb fiatal sportolóit, mi pedig elhozzuk a nézők számára a jövő szupersztárjait” – nyilatkozta Emir Osmanbegovic, az Eurosport tartalomért és produkcióért felelős alelnöke. Az alelnök hozzátette: „az Eurosport a szurkolók részére a III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékok alatt 60 órás közvetítéssel készül – átfogó és széleskörű tartalmakkal mind a televízión keresztül mind az Eurosport Playeren és az eurosport.com oldalon – és ezzel az „olimpiai játékok európai otthonaként” elkötelezetten folytatja az egész évet átívelő olimpiai történetet”.

Az III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokon Magyarországot 79 sportoló képviseli. A megnyitóra 2018. október 6-án került sor.

Szabó Gábor, az Eurosport magyarországi vezető kommentátora szerint a magyar küldöttség több sportágban is az éremesélyesek között versenyez majd. A csapatból Milák Kristóf egyértelmű esélyesként szerepel a megmérettetésen. A sportágakat tekintve a vívásban és az úszásban várhatóak a legnagyobb hazai sikerek.
(BrandTrend)