Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Discovery Channel tematikus hete idén nyáron immár harmincadik alkalommal tér vissza a képernyőre, rendkívül  ütős csapatot összehozva az eddig megismert neves cápa szakértőkön és tudósokon kívül, akik olyan egzotikus helyeket mutatnak be, ahol előtte még nem járt kamera. Az ünnepléshez idén több neves sportoló és híresség is csatlakozik, többek közt a filmes szakmába is belekóstoló MMA harcos Ronda Rousey, és a túlélőműsorok sztárja, Bear Grylls.

A továbbfejlesztett Shark Cam technológiának és az eddig megközelíthetetlennek tűnő helyeken élő cápák tanulmányozásának köszönhetően a Cápák Hete 2018-ban olyan elképesztő sztorikkal érkezik, amelyek helyszíne eddig rejtve maradt az emberi szemek elől.

Discovery Channel

A harminc éves sikersorozat renoméját erősíti, hogy az évek során olyan sztárok szerepeltek a műsor epizódjaiban, mint az Olimpiai játékok úszósztárja Michael Phelps, vagy az énekes Seal. Hírességekből idén sem lesz hiány, a cápákkal ezúttal együtt úszik majd Bear Grylls, aki eddig a legextrémebb körülmények közt is bizonyított, megmászta az Everest fagyos csúcsait, és túrázott már a Szahara perzselő homokjában is. A Bear Grylls a cápák ellen című műsorban a volt katona megmutatja, hogy milyen, amikor szemtől-szembe találja magát az ember egy fenyegető cápával, akinél ráadásul a hazai pálya előnye is megvan…

Bear Grylls társa lesz többek közt a mozifilmekből sokak számára ismerős Ronda Rousey, WWE szupersztár, olimpikon, és MMA ketrecharcos bajnoknő. Rousey a karrierje során kifejlesztett harci képességeit latba vetve igyekszik szembenézni a legnagyobb félelmével: ketrec nélkül, szabadon merül majd, hogy találkozhasson a tengerfenék igazi nehézsúlyú bajnokával: a makócápával.

A nagy találkozások mellett a Cápák Hete egy nemes célt is kitűzött: az Oceana nonprofit szervezettel együtt küzd a pörölyfejű cápák védelméért, akiket súlyosan fenyeget a globális cápauszony kereskedelem, aminek évente körülbelül 73 millió cápa esik áldozatul.
(BrandTrend)