Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A UPC Direct összegyűjtötte a legütősebb filmeket a forró nyári napokra. A top 10-es listán helyet kapnak a klasszikus, kultikus darabok csakúgy, mint a legfrissebb szuperhős filmek.

 • Az HBO parádés összeállítással készült a nyárra. A Thor: Ragnarok a megszokott Marvel stílussal és színvonallal robban a képernyőkre. Thor börtönéből szabadulva igyekszik visszajutni Asgardba, hogy megakadályozza a Ragnarököt, a világ végén vívott végső csatát. A film nem véletlen került a top 10-es listára, hiszen nem csak izgalmas, de emellett humoros is lett és nem kevés öniróniával átitatva folytatja a Thor szériát. Remek kikapcsolódást nyújt, ha valami könnyed nyáresti szórakozást keresne.
 • Ha a szuperhősös filmeknél maradna, át se kell kapcsolnia, az HBO ugyanis összegyűjtötte a műfaj utóbbi éveinek sikereit. Ezek között a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala kihagyhatatlan darabként erősíti az HBO filmsorát.
 • Ha ez eddig nem lenne elég, az HBO műsorán a méltán sikeres első rész után a Kingsman második része, a Kingsman: Az aranykör is látható lesz. A parodisztikus elemekkel átszőtt kémfilm önfeledt szórakozást ígér a közönségnek és még mindig tud újat is mutatni: miután a Kingsman egész főhadiszállását felrobbantják, Tökinek és kiképzőjének, Merlinnek kell megmentenie a világot a legújabb gonosz zsenitől.
 • Az AMC műsorán A tökéletes trükk története is látható lesz a nyár folyamán. Christian Bale és Hugh Jackman két bűvészt alakítanak, akik a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjaiként bűvölték el a közönséget. A két fiatal feltörekvő varázsló, a kifinomult Alfred Bolden és a kissé bárdolatlan Robert Angier barátsága egy balul sikerült mutatvány után életre szóló rivalizálásba fordul. Minden vágyuk egymás legyőzése, és minden trükkel egyre fokozódik a versenyük. A filmet július 17-én vetíti az AMC 19:40-es kezdéssel.

SONY_MOVIE_SNATCH

 • A Sony Movie Channel műsor kínálatában lesz látható a Blöff. A történet szerint Franky Four Fingers (Benicio Del Toro), a gyémántokra specializálódott, minden hájjal megkent ékszertolvaj, miután teljesítette legfrissebb megbízatását New Yorkba indul, hogy szállítsa az árut főnökének, Avinek. Útközben azonban megáll Londonban, ahol apróbb brilleket kell kézbesítenie megbízója ügyfeleinek. Boris, egy szélhámos orosz ráveszi Frankyt, hogy fogadjon egy illegális bokszmeccsen, ahol tervei szerint kirabolja majd a férfit. Hogy ezután mi történik, megnézhetik szintén július 17-én 21 órakor a Sony Movie Channel csatornáján.
 • Szintén a Sony Movie Channel júliusi programjában találjuk a 21 – Las Vegas ostroma című filmet, amelyben Mickey Rosa (Kevin Spacey) egyetemi professzor felfigyel a zseniális matematikai képességekkel rendelkező hallgatójára, Ben Campbellre (Jim Sturgess). Meghívja a különóráira, ahol a legvagányabb tanítványaival a kártyajátékok törvényszerűségeit tanulmányozzák. Kidolgoznak egy teljesen legális módszert, amelynek segítségével meg lehet kopasztani a kaszinókat. Egy idő után azonban a biztonsági szakembereknek szemet szúr a sikercsapat ténykedése. A nyomukba erednek, hogy kiderítsék, hogyan dolgoznak. A társaság azonban nem hajlandó lemondani a nagy pénzről. A valós történet inspirálta filmdráma július 29-én 18:35-es kezdéssel látható majd a Sony Movie Channel-ön.
 • A FilmBox Extra HD műsorán pedig Kate Winsletet, Christoph Waltzot John C. Reillyt és Jodi Fostert Az öldöklés istene című filmben láthatjuk, amely augusztus 19-én 21 órakor kerül képernyőre. A történet szerint két tizenéves srác összeverekszik a helyi játszótéren. Az eredmény: felduzzadt ajkak és törött fogak. Ezután az “áldozat” szülei meghívják a “támadó” szüleit az otthonukba, hogy megbeszéljék a történteket. A szívélyes csacsogásból azonban hamar borotvaéles szituáció lesz, ugyanis kiderül, hogy mind a négy szülő nevetséges elképzelésekkel és groteszk előítéletekkel rendelkezik. Egyikük sem úszhatja meg a küszöbön álló csetepatét.
 • A Viasat3 műsorán vetítik a régi nagy kedvencet, a Vissza a jövőbe című filmet. Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de őrült barátját, a feltaláló Dokit – aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet – váratlanul halálos támadás éri, és Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. Arra azonban ő sem számít, hogy 1955-be utazik vissza, épp abba az időszakba, amikor szülei fiatal kamaszokként egymásra találtak. A bajt csak fokozza, hogy majdani anyja Marty megérkezése óta ügyet sem vet majdani apjára, ami beláthatatlan következményekkel járhat a jövőben. Ha életben akar maradni, el kell érnie, hogy szülei egymásba szeressenek és utána vissza is kell jutnia a saját „idejébe”, 1985-be.
 • A Viasat6 egy igazi régi vágású krimi thrillert hoz a nyári válogatásba a Tökéletes gyilkosság című filmmel, amelyben együtt szerepel Michael Douglas, Gwyneth Paltrow és Viggo Mortensen. A New York-i milliomos, Steven Taylor mindent megkapott az élettől, amit ember csak kívánhat: pénzt, hatalmat és egy gyönyörű, fiatal feleséget. Emily az ENSZ-ben dolgozik többnyelvű tolmácsként; előkelő, okos asszony, akit egy csöppet sem elégít ki, hogy a férje csupán gyűjteménye legértékesebb darabjának tekinti. Egy idő után egy másik férfi karjaiban keres vigaszt: David Shaw szegény, de tehetséges festő, aki mindent megad az elhanyagolt fiatalasszonynak. Taylor azonban hamar rájön, mi az oka felesége egyre hűvösebb viselkedésének és végzetes lépésre szánja el magát. Nem kevesebbet kíván elkövetni, mint a tökéletes gyilkosságot.

IronMan3

 • A nyári filmmaraton záróakkordjaként pedig érdemes visszatérni a Marvel univerzumba és megnézni Tony Stark kalandjainak egyik részét, a Vasember 3.-at. Stark utolsó küldetése óta nyugodtan tölti idejét asszisztensével, egészen addig, amíg újabb támadások nem érik a várost és Vasemberként meg kell találnia az elkövetőket, azonban ez a küzdelem még Tony Stark bátorságát is próbára teszi. A film a Paramount Channel műsorán lesz látható augusztus 25-én 21:00-kor.
  (BrandTrend)