Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Turner első számú gyerektévéje, a Cartoon Network bejelentette legújabb, saját gyártású sorozatát, Elliottt From Earth címmel, amelyet a világszerte közönségkedvenc Gumball csodálatos világa európai készítői jegyeznek.

Elliott

Az Elliott from Earth egyelőre húsz darab 11 perces epizódból áll majd. A műfaját tekintve animációs scifi-szitkom, amely egyedülállóan vicces és szívmelengető nézőpontból tálalja az űrbéli életet. Főhősünk Elliott, az embergyerek, aki egy földönkívüliekkel teli űrhajón találja magát. És persze ne felejtsük el Elliott dinoszauruszbarátját sem! A sorozat a világban lévő helyünk megtalálásáról szól.

A legújabb „Cartoon Network Original” gyártása 2018 szeptemberében kezdődik, ezzel ez az Elliott From Earth a csatorna legfrissebb produkciója az EMEA-régióból. A sorozat alkotója Guillaume Cassuto, aki korábban szövegkönyvért és a képi világért felelt a Gumball csodálatos világa készítésénél. Cassutóhoz a Gumball további írói, képesforgatókönyv-készítői és szerkesztői csatlakoztak, hogy együtt dolgozzanak Elliotték kalandjain.

Elliott2

Guillaume Cassuto, az alkotó elmondta: “Elliott története már régen összeállt a fejemben, és a Gumball csodálatos világában való közreműködés megmutatta, hogyan is tudom életre kelteni ezt a projektet. Már izgatottan várom, hogy megmutathassam a sorozatot a világnak, és büszkeséggel tölt el, hogy ezzel a nagyszerű csapattal dolgozhatok tovább. Remélem, hogy a gyerekek és az animációrajongók a világ(egyetem) minden tájáról szeretni fogják Elliottot, akárcsak mi.”
(BrandTrend)