Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A TLC legjobb esküvő szakértői gyűlnek össze, hogy együtt ünnepeljék meg a királyi pár, Harry herceg és Meghan Markle egybekelését. Több éves tapasztalattal a hátuk mögött különleges betekintést nyújtanak az esemény részleteibe, megosztva szakmai véleményüket a csatorna nézőivel.

Természetesen a királyi ruhatervező, a Mondj igent a ruhára: Egyesült Királyság című TLC műsor vezetője, David Emanuel sem hiányozhat a csapatból, de csatlakoznak hozzá a Dundi menyasszonyok megmentői című sorozat sztárjai, Jo Cooke és Alison Law is. Őket pedig a valóságshowkból ismert menyasszony és vőlegény páros, Olivia Buckland és Alex Bowen erősíti, de feltűnnek a filmben a Mondj igent a ruhára: Atlanta főszereplői, Monte Durham és Lori Allen is.

eskuvo

Clare Laycock alelnök, a TLC csatorna vezetője elmondta: „Ahogy egész Anglia, sőt az egész világ, úgy a TLC is megszállottja lett a királyi esküvőnek. Ebben a dokumentumfilmben a témához értő, legjobb szakértőket gyűjtöttük össze, hogy az ő egyedülálló perspektívájukból közvetíthessük ezt a rendkívüli eseményt...”
(BrandTrend)