Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az AXN saját gyártású sorozatának középpontjában Amerika első számú detektívsorozatának sztárja, Harley Carter áll, akit Jerry O’Connell alakít. A története meseszerű, a kisvárosi srác a nagyvárosban próbál szerencsét, ahol beteljesedik az amerikai álom, igazi sztár lesz. Fényűző partik, hírnév és persze az álomnő sem marad el. A lélekben mindig is kisvárosi Carter számára azonban mindez egy nyilvános hollywoodi ideg-összeroppanáshoz vezet.

És hogyan tovább ezután? Carter visszatér szülővárosába, ahol gyermekkori barátja, Sam városi nyomozóként végzi csöppet sem unalmas munkáját. Amikor Sam segítséget kér Cartertől egy bűneset felgöngyölítésében, az egykori hollywoodi sztár úgy dönt, tévés tapasztalatait és személyes sármját felhasználva itt az ideje, hogy azt csinálja, amiben a legjobb. Beleveti magát a helyi esetek felderítésébe, köztük édesanyja 25 évvel ezelőtti eltűnésének rejtélyébe.

carter_6_0

„Egy kicsit vissza kell vennie, tényleg jók a szándékai, de hajlamos arra, hogy mindig elrontsa a dolgokat. Szerencsére a haverja, Dave, akit Kristian Bruun alakít és a másik haverja, Samantha, akit Sydney Poitier formáz meg, ott vannak, hogy kihúzzák a pácból” – jegyezte meg Jerry O’Connell Carter karakteréről. „Minden olyan igényt kielégít, amire a nemzetközi közönség kíváncsi. Mi pedig nagyon jól szórakoztunk a készítése közben” – tette hozzá.
(BrandTrend)