Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az InStyle magazin idén nemcsak a hírességek, hanem a divatszakmában dolgozó szakemberek, fotósok, fodrászok, sminkesek, kellékesek munkáját is szakmai díjjal ismerte el. Ők, bár nincsenek előtérben, nélkülözhetetlenek a magazin elkészítéséhez. A Style Award öt kategóriájának „stílust, eleganciát, követendő életformát” képviselő győztesei a Teslában, egy zártkörű partin vehették át díjaikat.

Az InStyle hitvallása szerint példaértékű, ahogyan a jelöltek gondolkodnak az általuk képviselt világról és értékekről, de az is mintaszerű, amit megmutatnak magukból a külvilág számára.

jakabos_zsuzsa_instyle_style_award

A legkedveltebb magyar címlapsztár Jakabos Zsuzsanna lett az olvasók szavazatai alapján, míg Az év legkreatívabb véleményvezére kategória díját Csobot Adél nyerte.

csobot_adél_instyle_style_award

A legkedveltebb magyar divattervező díját a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra hozhatta el.

sándor_szandra_nanushka_instyle_style_award

A hagyományokhoz híven idén sem maradhatott el A legstílusosabb férfi díjának átadása, az elismerésben Kovács Tamás színész részesült.

kovács_tamás_instyle_style_award

A szakmai díjat, A legkreatívabb csapat díját a szakmai zsűri döntése alapján a Walters Liliről készült divatanyag kreatív teamje kapta.

Az est házigazdája Epres Panni és Garami Gábor volt, a jelölteken kívül pedig a gálán bulizott még többek között Pásztor Anna, Trokán Nóra, Rujder Vivien, Szikszai Johanna, Takács Nikolas és Závodi Marcel.
(BrandTrend)