Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Viasat World öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.

A Promax BDA Europe Awards Rómában rendezett múlt heti gáláján azokat a kreatív csapatokat díjazták, akik munkáikkal valóban megszólítják a közönséget és egyben a legnagyobb szórakoztatóipari márkákat építik. A Viasat World A hulladék királyai és a Királygyilkosságok titkai című műsorai arany minősítést nyertek a dokumentum és ismeretterjesztő műsorszpot, illetve műsor key-art és plakát kategóriában, amellyel a médiacég házon belüli kreatív csapata bekerült az iparág legjobbjai közé.

A tartalmi márkák és műsorok kampányai közül öt is jelölésre volt érdemes, amivel a Viasat World már előre kitűnt a mezőnyből. “Az öt nevezésből kettőt aranyra váltani egyértelműen azt mutatja, hogy a házon belüli kreatív csapatunk munkája világszínvonalú. Ezekben a kategóriákban mindig erős a verseny, mert a média berkeiben sok a tehetség, így különösen örülünk és büszkék vagyunk ezekre a díjakra” – mondta Simon Mitchell, a Viasat World marketing, PR és kreatívigazgatója.

vw-promax-award-win

A jelöltek közt szerepelt még a Viasat World új brandjének, a közép- és kelet-európai piacokon 2017. decemberében indult Epic Drama televíziós csatornának a bevezetésére készített kreatívjai. A legjobb on-air csatornaidentitás és általános brand design kategóriában a belső kreatív csapat a Weareseventeen stúdióval közösen készített szpotokkal nevezett: fotóhű és absztrakt csatornaazonosítók jelölik a különféle tartalmi műfajokat, melyekben a vizuális megjelenés stílusa gazdag, meglepő, de egyben egyértelmű és modern.

Simon Mitchell szerint: “A kreatívjainkkal folyamatosan törekszünk a határok tágítására és a sztenderdek megdöntésére, hogy brandjeink és tartalmaink egyaránt életre keljenek partnereiknél és a nézőknél is. E díjakkal a világ legjobb kreatívjai közé kerültünk és megmutattuk a kiválóság iránti elkötelezettségünket.”
(BrandTrend)