Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az Állítólag… új generációja újabb kérdéseket és mítoszokat vesz górcső alá, hogy kiderítse mi is az igazság a sokszor kétes, sokunkat foglalkoztató ügyekben. Az új szezonban, Brian és Jon többek között egy bábu segítségével azt is teszteli, hogy halálos lehet-e a légzsák felrobbanása, ha az anyósülésen, műszerfalra tett lábakkal utazunk és így szenvedünk balesetet.

Egy filmes fogás tesztelésére is jut idő: vajon a való életben is le lehetne fejezni a rosszfiút, a zombit vagy egy szörnyet egy olyan pontos vágással, hogy utána a fej pár másodpercig még a helyén marad egy drámai szünet erejéig? A válasz megtalálásához speciális kardot épít a csapat és persze több bábu feje is a porba hull a teszt során. De egyéb mítoszok is a boncasztalra kerülnek ebben az évadban, nem fogunk unatkozni, hiszen megtudhatjuk azt is, hogy ha egy rabló a kéménybe szorul és a ház tulajdonosa bekapcsolja a propánnal működő kandallóját kilőheti-e a gonosztevőt.

Brian és Jon bebizonyítják, hogy érdemesek a mítoszírtók címre, elképesztő mérnöki és tudományos hozzáértésükkel, magabiztos szakmai hátterükkel már az Állítólag…: mítoszírtókat keresünk epizódjaiban is jól vették az akadályokat. Egészen biztos, hogy ezek a srácok méltók arra, hogy folytassák az Állítólag… örökségét.

Az Állítólag… először 2003-ban mutatkozott be a Discovery Channel műsorán és 2016-ban fejezte be a pályafutását. A sorozat 2009 és 2016 között egymást követően több Emmy jelölést is kapott a legkiválóbb valóságshowknak elkülönített (Outstanding Reality Program) kategóriában. A műsor különleges elegye a tudományos módszereknek, a jókedvű kíváncsiságnak és találékonyságnak, az Állítólag… egyértelműen egy egyedi hangvételű műsor, egy magával ragadó kísérletezéssorozat.
(BrandTrend)