Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Visa és az Allianz Partners bemutatja új, innovatív fizetési megoldását az Allianz Prime-ot. A mobilfizetési és hűségprogram alkalmazás, amely az első ilyen jellegű szolgáltatás a biztosítási ágazatban, lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy gyors, biztonságos és egyszerű fizetéseket hajtsanak végre okostelefonjaikkal üzletekben és online egyaránt.

Az új alkalmazás a Visa által kifejlesztett beépített biztonsági technológiával a fizetési kártyával kapcsolatos érzékeny adatokat egy egyedi digitális azonosítóval (azaz tokennel) helyettesíti, így lehetővé téve a fizetési folyamat végrehajtását a tényleges számlainformációk felfedése nélkül. Az Allianz Prime felhasználói élvezhetik a kedvező hűségprogram előnyeit is, az intelligens kiadás-nyomon-követést a pénzügyek egyszerűbb kezeléséért, valamint az Allianz Partners Digitális Fizetés Védelmét (Allianz Digital Payment Protection).

„Örülünk, hogy együttműködhetünk az Allianz Partners-szel olyan integrált mobil megoldásokat nyújtva ügyfeleinek, amely magába foglalja a fizetéseket, a kiadások nyomon követését és bővített biztosítási szolgáltatásokat” – mondta Mike Lemberger, a Visa termékmegoldásokért felelős európai elnökhelyettese. „Az Allianz első mobilfizetési alkalmazásának elindításával nem csak új területen ad lehetőséget a kedvezményekkel az ügyfelek jutalmazására és a velük való kapcsolat szorosabbá tételére, de új és biztonságos megoldást kínál számukra világszerte a fizetésekre online és offline egyaránt, valamint segít az ügyfeleknek nyomon követni a kiadásaikat.”

„Digitális partnereink, a Visa és a Wirecard támogatásával az Allianz Partners Innovációs csapata megalkotta az Allianz Prime-ot, amely megoldásaival biztonságos mobilfizetéseket hajthatnak végre szabadon, online és offline módon bárhol, bármikor. Ezen kívül, az alkalmazás világszerte elérhető platformot biztosít az Allianz helyi egységeinek (Allianz Operating Entities), hogy napi szinten is kapcsolatban legyenek ügyfeleikkel, a hagyományos biztosítási szolgáltatásokat bővítve új technológiákkal és szolgáltatásokkal” – mondta Matthias Wünsche, az Allianz Partners piacok irányításáért és innovációért felelős vezetője.
(BrandTrend)