Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Azoknak, akik nem jutottak el a mozikba megnézni legújabb Oscar-jelölt alkotást, jó hírrel szolgál a UPC Magyarország: a film a mai naptól elérhető lesz a UPC Videótárban. Azoknak sem kell aggódni, akik az Oscar-gála minden percét figyelemmel szeretnék kísérni, de nincs érkezésük egész éjjel virrasztani, a díjkiosztó a UPC Műsorvisszanézővel is követhető lesz.

Joyful husband and wife resting with modern technology

A Testről és lélekről – amely az Amerikai Filmakadémia versenyének legjobb idegen nyelvű film kategóriájában nemrég bekerült az öt legjobb jelölt közé – a mai naptól elérhető lesz a UPC digitális TV szolgáltatásával rendelkezők számára. Így még az Oscar-díjak kiosztása előtt, vagy akár azt követően is lehetőségünk lesz megtekinteni a magyar alkotást. A UPC Videótárban kevesebb, mint egy mozijegy áráért élvezhetjük Enyedi Ildikó filmjét, ráadásul tetszőleges időpontban.

Az Oscar-gála március 4-én 17:00-kor, magyar idő szerint március 5-én 0:25-kor veszi kezdetét, a magyar csatornák közül pedig a DunaTV-n lesz megtekinthető. Azoknak, akiknek nincs lehetőségük végigszurkolni az élő adást, és egy időben szorítani Enyedi Ildikóval és stábjával a Testről és lélekről sikeréért, a gálát követő egy hétben is bármikor megnézhetik a díjkiosztót a UPC Műsorvisszanéző szolgáltatásával.
(BrandTrend)