Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Sport TV 2018 őszén több mint 50 mérkőzést élőben tűz műsorára a Nemzetek Ligája első kiírásából. A programot olyan találkozók színesítik, mint a Németország–Franciaország vagy a Spanyolország–Anglia rangadó.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Lausanne-ben elkészítette a Nemzetek Ligája első kiírásának pontos menetrendjét. A Sport TV 2018. őszi programstruktújának egyik fontos elemét jelentő sorozat alapszakaszát 6 játéknap, illetve 18 meccsnap alatt bonyolítják le, a Sport1-en és a Sport2-n ezeken a napokon valódi mérkőzésdömping lesz. A két csatornán összesen több mint 50 találkozó élőben lesz látható, emellett a magyar válogatott összes összecsapása is adásba kerül felvételről.

A Nemzetek Ligája hivatalosan 2018. szeptember 6-án 16 órakor kezdődik a Kazahsztán–Grúzia mérkőzéssel, de már a nyitó napon olyan nagyszerű találkozó kerül be a Sport1 kínálatába, mint a 20:45-kor sorra kerülő Németország–Franciaország csata.

A Sport TV a magyar szurkolókról sem feledkezik el, és részletes elemzésekkel kísérve műsorára tűzi nemzeti tizenegyünk összes fellépését. Georges Leekens csapata sorrendben Finnországgal (szeptember 8., idegenben), Görögországgal (szeptember 11., otthon; október 12., i), Észtországgal (október 15., i; november 15., o) és újfent Finnországgal (november 18., o) csap össze a feljutás reményében.
(BrandTrend)