Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Tizenöt éve nem szerepeltek ilyen jól a magyarok Grand Slam tornán, mint most: mind a női, mind pedig a férfi játékosok között kiemelkedőnek számít Babos Tímea és Fucsovics Márton szereplése az idei ausztrál bajnokságon. Ha minden jól megy, Fucsovics akár Federerrel is játszhat az Australian Opent közvetítő Eurosport vezető kommentátora, Szabó Gábor szerint.

Elképesztően jól szerepelnek eddig a magyarok a január 15. óta tartó Ausztrál Openen. Igaz, a siker már régóta a levegőben volt, hiszen két tehetséges játékosunk Babos Tímea és Fucsovics Márton tavalyi eredményeiből ígéretes évkezdésre számítottak a szakértők.

Szabó Gábor, az Eurosport vezető kommentátora szerint Fucsovics Márton jelenleg a 80. helyen áll a világranglistán, de az idei Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság után a legjobb hetven közé is bekerülhet: „2003 óta először fordul elő, hogy magyar férfi játékos főtáblán mérkőzést nyer. A sikerek pedig úgy tűnik folytatódnak, szenzációsan indul ez az év magyar szempontból és, ha minden jól megy Marci akár a legjobb hetvenöt közé is bekerülhet mostani szereplésével a világranglistán. Azt sem tartom kizártnak, hogy az álommérkőzés Fucsovics és Federer között összejöhet.
(BrandTrend)