Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az X-Faktor idei évadának története során először nem Serena Rigacci rendelkezik a legtöbb rajongóval a Facebookon, miután egy hajszállal ugyan, de lehagyta őt Ricco és Claudia duettje. A páros hetek óta nagyobb ütemben növeli rajongótáborát a social mediában mint az olasz lány, kérdés, hogy ez a hajrá elég lesz-e a hétvégéi döntőben is, és először a magyar X-Faktor történetében csapat nyeri-e a tehetségkutatót. A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai szerint jócskán lemaradva a harmadik helyen Gulyás Roland áll, így ha a közösségi média szerinti erősorrendet nézzük, neki nem sok esélye van a győzelemre.

X-Faktor Facebook TOP 3 versenyző

(kerekített adatok)

    Új rajongók száma
(2017. november 13. óta)
Összes rajongó száma

(2017. november 20.)

1. Ricco és Claudia 4 ezer 17,8 ezer
2. Serena Rigacci 1,6 ezer 17,7 ezer
3. Gulyás Roland 0,6 ezer 6,4 ezer
Forrás: Front Page Communications, Fészbuker.hu

Szombaton vége lesz az X-Faktor hetedik évadának, így végre megtudhatjuk, ki bizonyul a szériából a legjobbnak. A gyorselemzés szerint fordulat történt az élen, és a kezdetektől a dobogó legfelső fokán álló Serena Rigaccitól, (17,7 ezer rajongó) ha csak alig száz rajongóval, de elvette az első helyet Ricco és Claudia párosa (17,8 ezer rajongó). Ha a Facebookon kialakult erősorrendet nézzük, akkor a verseny legkevésbé esélyes versenyzője Gulyás Roland (6,4 ezer), aki mindvégig jócskán lemaradt a dobogóról, de Tóth Bettina kiesésével feljebb léphetett. A Facebook-toplista legnagyobb kérdése, hogy az ott kialakult sorrend és erőviszonyok mennyire jelennek meg a szombati szavazások során.

Bradács András, a Front Page Communications szakértője szerint eddig mindenesetre olyan nem esett ki a versenyből, aki a Facebook-toplista élén szerepelt volna, így a mostani erősorrend támpontot jelenthet a szombati döntő előtt.
(BrandTrend)