Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Eurosport bejelentette, hogy újabb ötéves megállapodást kötött a US Open európai közvetítéséről.

A 2022-ig szóló, exkluzív jogokat biztosító partnerséggel az Eurosport megerősíti elkötelezettségét, hogy a legjobb prémium és élő tartalmakat kínálja nézőinek. A megállapodás révén a rajongók az Eurosport csatornákon és az Eurosport Playeren egész évben láthatják a legnagyobbakat – például Rafael Nadalt, Roger Federert és a legújabb női világelsőt, Simona Halepet – versenyezni a négy Grand Slam tornán Melbourne-ben, Párizsban, Wimbledonban és New Yorkban. „Az elmúlt hetekben Babos Tímea, Fucsovics Márton és a Davis Kupa csapatunk is remek eredményeket ért el. Reméljük, ebben az öt évben a US Openen is szurkolhatunk nekik” – mondta Szabó Gábor, a Eurosport magyarországi csapatának vezetője.

Az Eurosport az élő Grand Slam-közvetítések mellé továbbra is a legjobb programokat kínálja, a legelismertebb szakértőkkel. Olyan teniszlegendák véleményét hallhatjuk majd, mint Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe vagy a szuperedző, Patrick Mouratoglou. A német Eurosport bejelentette, hogy 2018-ban a helyi közvetítésekben ismét Boris Becker elemzi majd a Grand Slam-tornákat.

Eurosport US Open 2017

„A US Open mindig különleges alkalom – a világ két hétig ünnepli a Grand Slam-év végét. Izgalommal várjuk az amerikai teniszszövetséggel, az USTA-val kötött megállapodásunk 2022-ig szóló kiterjesztését, amellyel megerősítjük pozíciónkat – az európai rajongók nálunk láthatják a Grand Slam tornák összes izgalmas pillanatát. Továbbra is arra koncentrálunk, hogy prémium, ’kötelező’ tartalmat kínáljunk, helyi szinten is érdekes nézőpontból és véleményekkel” – mondta Peter Hutton (CEO, Eurosport).

„Az Eurosport értékes partnerünk, aki jelentős befektetésekkel és magas minőségű tartalmakkal járult hozzá a US Open közönségének növekedéséhez – mondta Lew Sherr (USTA, Chief Revenue Officer). – Nagy örömmel hosszabbítottuk meg újabb öt évre megállapodásunkat.”
(BrandTrend)