Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Hamarosan elérkezik az X-Faktor hetedik évadának döntője, a következő szombaton már csak a legjobb öt előadó mérkőzik meg.

A Front Page Communications e heti gyorselemzése szerint Serena Rigacci továbbra is stabilan áll az első helyen 14,5 ezer követőjével, míg Ricco és Claudia párosának nem sikerült behozni a lemaradásukat Serenához képest, így továbbra is a másodikak 12 ezer rajongóval. A dobogó harmadik fokán ezen a héten is Tóth Bettina (6,1 ezer rajongó) áll, igaz jelentősebb elmaradással az első két helyezetthez viszonyítva. Az első élő show óta ők állnak az első három helyen, így esélyes, hogy a döntőben is őket láthatjuk majd versenyezni a győztes címért.

A versenyzők Facebook-oldalaira nagyobb figyelem irányult a múlt heti kisebb visszaesés óta, ami az új követők számában is megmutatkozik. A Fészbuker.hu adatait tekintve az egy hét alatti növekedés alapján Serena Rigaccit (2 ezer) Ricco és Claudia (1,6 ezer rajongó), valamint Tóth Bettina (0,9 ezer rajongó) követi a képzeletbeli dobogón. Facebook-rajongószámát tekintve Berta Dánielnek lehet félnivalója, aki mindössze 2,2 ezer rajongóval rendelkezik, jócskán leszakadva a negyedik helyezett Gulyás Roland 5,2 ezer rajongójától.
(BrandTrend)