Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az Invitel és a Discovery Magyarország megállapodott annak érdekében, hogy a Discovery Channel, a TLC, az Eurosport 1 és az Eurosport 2 prémium tartalmai elérhetőek legyenek a szolgáltató nézői számára. Az Invitel előfizetői így novembertől az Eurosport csatornákon követhetik kedvenc sportműsoraikat: a legnagyobb télisport-eseményeket, a Bundesligát, a négy Grand Slam tenisztornát, a Snooker UK Championshipet, jövőre pedig a téli olimpia közvetítéseit. Emellett láthatják a Discovery Channel és a TLC olyan prémium és provokatív tényszerű szórakoztató tartalmait, mint az Aranyláz Alaszkában, az Ed Stafford: hátrahagyva, az Escobar milliói, a Tortakirály, a Három hónap múlva esküvő és a Hajkirálynők.

A bejelentésről szólva Victoria Davies (VP, Country Manager Discovery Networks CEE) kiemelte, milyen előnyöket jelent az új megállapodás a magyar nézők számára: „Nagy örömmel jelentjük be együttműködésünket az Invitellel, melynek keretében a magyar szurkolók és nézők örömére legnépszerűbb csatornáink novembertől elérhetőek lesznek a szolgáltató kínálatában. Ezzel is tovább kívánjuk mélyíteni kapcsolatainkat magyar rajongóinkkal, és örülök, hogy az Invitel megbízható üzleti partnerként járul hozzá ehhez a közös törekvéshez.”

„Televíziós műsorszolgáltatóként mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink megtalálják nálunk az érdeklődésüknek leginkább megfelelő műsorokat. A Discovery Networksszel kötött megállapodásunknak köszönhetően a jövőben még változatosabb tévés tartalmakat kínálhatunk a sport, az ismeretterjesztés és az izgalmas kalandok kedvelőinek. Emellett külön öröm számunkra, hogy novembertől a Magyarországon elérhető összes jelentős sportcsatorna megtalálható lesz választékunkban” – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel operatív vezérigazgató-helyettese.
(BrandTrend)