Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az új, 14. évadban csodálatos tájakra juthatnak és újabb autókülönlegességekkel ismerkedhetnek meg a rajongók a 1970-80-as évekből. Többek között központi szerepbe kerül egy 1972-es BMW E9-es, egy Alfa Romeo Spider Quadrifoglio 1972-ből, egy 1965-ös Austin Healey 3000 BJ8 Mark iii Phase 2, egy Jeep Wagoneer 1988-ból, valamint egy Saab 96 1973-ból.

A sorozatot gyártó, Velocity, a Discovery Communications kifejezetten autós tartalmakért felelős részlege szerint az Autókereskedők egy olyan sorozat, ami inspirálja a fanatikusokat és arra ösztönzi őket, hogy a saját négykerekűjükkel is bátrabban foglalkozzanak.

autokereskedok

Az Autókereskedők immár sokadik alkalommal sugallja azt az autók szerelmeseinek, hogy saját garázsukban maguk is kezelésbe vehetik a járgányaikat, ehhez pedig a sorozat magabiztosságot és gyakorlati tudást ad nekik” – nyilatkozta Robert S. Scanlon, a Velocity igazgatóhelyettese, autós tartalmakért felelős munkatársa. „Az általunk gyártott sorozatok közül az Autókereskedők a második legkedveltebb műsor és úgy gondoljuk, hogy az új évad után is ezen az előkellő helyen könyvelhetjük majd el. Mike és új társa, Ant Anstead, őszintén rajonganak az autókért,  munka közben pedig praktikus, minden járműnél hasznosítható információkkal látják el a nézőket…”

A 14. évad most extra hosszú, 70 perces nyitóepizóddal várja az autók szerelmeseit, amelyben Mike kezei közé kerül egy 1995-ös Ford Escort RS Cosworth. Ebből a különleges típusból mindössze 25 darab van az Egyesült Államokban és regisztráltan csak 12 található meg az utakon. Tovább növeli az értékét, hogy eredetileg a Rally Világbajnokságra tervezték, ezért hamar az önjelölt rallyversenyzők kedvencévé vált. Ant alig hisz a szemének, mikor Mike a műhelybe viszi ezt a kincset, és rögtön neki is lát az állapotfelmérésnek, majd a motor helyreállításának, de vajon mi lesz a végeredmény?

autokereskedok2

Az eddigiekhez hasonlóan, minden Autókereskedők epizódban Mike a lehető legjobb áron keresi a járgányokat, felkutatva az összes létező fórumot; internetes aukciókon vesz részt, autós klubokat és garázsokat látogat, mielőtt megköti a legjobb üzletet. Ant szerepe pedig, hogy a Mike által megszerzett autót a lehető legkörültekintőbben felmérje, majd felújítsa a kasznitól a motorig, minden egyes részletre kiterjedően, miközben érdekes és hasznos praktikákkal látja el a nézőket.
(BrandTrend)