Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Mindannyian tudjuk, hogy az internet és a wifi ma már elengedhetetlen része a mindennapoknak, ennek ellenére sokan csak nagyon keveset tudnak róla: a felhasználók jelentős része kizárólag olyankor foglalkozik a wifivel, ha az nem működik tökéletesen – akkor viszont gyors és könnyen elérhető válaszokra van szükségük. Ezért hozta létre a UPC új, wifi-edukációs weboldalát, a Wifipediát, ahol a folyamatosan bővülő tartalmak között a felhasználók minden fontos információt, érdekességet, tippet és trükköt megtalálnak a wifiről és a hálózatokról.

Az edukációs és szórakoztató weboldal a laikusok számára is könnyen értelmezhető cikkeket sorakoztat fel, amik között keresés funkció és címkék segítik a navigálást. Az érdekes, technológiai jellegű, szórakoztató, biztonsággal kapcsolatos és hasznos kategóriákba sorolt tartalmak nemcsak abban segítenek, hogy a felhasználók megismerjék a wifiben rejlő lehetőségeket, és orvosolják a felmerülő problémákat, de olyan érdekességeket is bemutatnak, mint az okosotthoni wifis eszközök.

„A Wifipediát azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleink magabiztosan tudják használni az internetet, és megismerjék a wifi által nyújtott lehetőségek teljes tárházát. Számos olyan applikáció, szolgáltatás és okoseszköz van például, ami megkönnyíti a mindennapokat, a legtöbb felhasználó mégsem tud róla. A wifi-kisokos emellett tökéletes platform arra, hogy színes, élvezhető módon válaszoljuk meg ügyfeleinknek a leggyakrabban felmerülő, wifivel kapcsolatos kérdéseket” – mondta az oldal indulása kapcsán Sólyom Balázs, a UPC Magyarország online divíziójának vezetője.
(BrandTrend)