Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A vadonatúj „Derült égből fasírt” televíziós sorozat első része 2017. szeptember 18-án 17.40-től látható a Cartoon Network csatornán. A Sony Pictures világszerte nagy sikerrel vetített 2009-es „Derült égből fasírt” és 2013-as „Derült égből fasírt 2 – A második fogás” című egész estés animációs filmjei alapján készített vadonatúj televíziós sorozatot a DHX Media és a Sony Pictures Animation a Corus Entertainmenttel együttműködésben.

cloudy-with-a-chance-of-meatballs-0001

Az új „Derült égből fasírt” történetekben a tini Flint Lockwood nagyratörő álmokat dédelget arról, hogyan válik komoly tudóssá, akinek a találmányai megváltoztatják az egész világot, és kivételesen nem robbannak fel és okoznak katasztrófát. Flint Halmentes Vágyaktól, azaz HMV-től szenved, ami azért roppant nagy szerencsétlenség, mert egy Halfalva nevű halászvároskában él, ahol minden a szardíniák körül forog.

cloudy-with-a-chance-of-meatballs-0004

A sorozatban újra találkozhatunk filmbéli kedvencünkkel Sam Sparksszal, aki nemrég érkezett a városkába. A lány minden vágya, hogy időjós legyen és persze hamar Flint legjobb barátjává válik. A két csodabogár rengeteg mókás kalandba keveredik és ugyanazt az álmot kergetik együtt: tuti-biztos kütyü-találmányaikkal segíteni akarnak Halfalva lakóinak, hogy kizökkentsék őket a szardíniaszagú hétköznapokból.
(BrandTrend)