Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A világ legrégebbi tematikus programsorozata hamarosan újra látható lesz a Discovery Channel műsorán. A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé, hogy mindent megtudhassunk ezekről a veszélyeztetett állatokról.

capa

A csatorna számtalan különlegességgel ünnepli a Cápák Hete 29. születésnapját, többek között a huszonháromszoros olimpiai bajnok Michael Phelps amerikai úszó is csobban a csatornán, hogy élete egyik legkülönlegesebb megmérettetésén vegyen részt. Pályájának meghatározó momentuma ez, hiszen a Bimini Sharklab kutatóinak köszönhetően mindent megtudhat a cápákról. De Chris Noth, amerikai színész, akit a Szex és New York, valamint A férjem védelmében című sorozatokból ismerhetünk, is csatlakozott a Cápák Hetéhez narrátorként. Valamint Seal is feltűnik a Cápák Hete bemutatkozó videójában.

capa2

Az évfordulót ünnepelve a Discovery Channel mindent megtesz azért, hogy minél több információt osszon meg ebben a pár napban, bemutatva a legfrissebb kutatásokat és a legkülönlegesebb cápafajokat világszerte.

(BrandTrend)