Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Travel Channel az Atmediát választotta a magyarországi reklámértékesítési tevékenységének elindításához. A hazai piacvezető tévés kereskedőház június 1-től értékesíti a Travel Channel szpot és nonszpot reklámidejét. A Travel Channel az idén már a második tévés társaság, amely az Atmediát választotta, így a cég által értékesített csatornák száma 37-re emelkedett.

A Travel Channel a Scripps Networks Interactive vállalat tagja a közelmúltban jelentős növekedést ért el Magyarországon, és ez vezetett a döntéshez, hogy elérhetővé teszik a csatornát a hirdetők számára. A Travel Channel az összes hazai nagy szolgáltató kínálatában megtalálható, lefedettsége és nézőszáma folyamatosan bővül, műsorai jelenleg a magyar háztartások mintegy 60%-ában érhetők el.

Phillip Luff, a Srcipps Networks Interactive UK és EMEA területekért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: „A Travel Channel egyedülálló élményt kínál az utazások és az autentikus kalandok terén. A műfajok széles skáláját biztosítja: a hátizsákos és luxusutazásoktól kezdve a kulináris műsorokig. Így a különböző szektorok hirdetői – legyen szó akár utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásról vagy termékről, luxusmárkákról vagy egyéb fogyasztási cikkekről illetve ingatlanokról – nálunk megtalálják a számukra legkedvezőbb felületeket.”

Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezetője elmondta: „Örömmel köszöntjük portfóliónkban a piacvezető nemzetközi utazási tévécsatornát, hiszen a hazai televíziós platformon a Travel Channel műsorkínálata speciális nézői és hirdetői igényeket szolgál ki. A Travel Channel márka a mi piacismeretünkkel párosulva várhatóan a hirdetők számára sikeres új megjelenési lehetőséget és akár egyedi megoldásokat is kínál.
(BrandTrend)