Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A nagybevásárlás valakinek kaland, de van, akinek igazi szenvedés. Ha azonban megtaláljuk azt a boltot, aminek a kínálata, elhelyezkedése, hangulata a leginkább közel áll a szívünkhöz, akkor valószínűleg boldogabban toljuk végig a bevásárlókocsit a sorok között. A Femcafe.hu most pont azt a boltot keresi, amit a leginkább szeretnek a vásárlók.

A portál szerkesztősége kilenc közismert bolthálózatot választott ki, amik közül az olvasók szavazhatják meg a számukra legkedvesebbet. A szavazás lezártát követően a nyertes márka viselheti majd a “Femcafe.hu – Az Ország Kedvenc Boltja 2017” címet, illetve az első három helyezett számára egy oklevelet is átad a kiadó.

„Ilyen jellegű szavazásra eddig nem volt példa, ezért mi is izgatottan várjuk az eredményeket. Ahogy az üzletláncoknak fontos a vásárlók visszajelzése, úgy nekünk is fontos az olvasóink véleménye. Ezért a Femcafe.hu nagy tömegeket megmozgató szavazása egy jó platform arra, hogy az olvasók tét nélkül kifejezhessék véleményüket és kiderüljön, melyik üzletláncot kedvelik a leginkább” – árulta el Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapító ügyvezetője.

A szavazásban a következő kilenc közismert márkára lehet szavazni 2017. május 1-ig: Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Penny Market, Reál, Spar, Tesco.
(BrandTrend)