Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A New Wave Media Group 2017. december 31-ig megvásárolta az MTVA weboldalainak és mobilapplikációinak inventoryját. Ezzel a médiacsoport kapcsolódó partnerhálózata közel egyharmadával, míg saját portfóliója 4%-kal növekedett.

A friss megállapodás értelmében a cégcsoport feladata lesz minden, az MTVA tulajdonában lévő (és kerülő), értékesítésre definiált weboldal képviselete, így a hirado.hu, a petofilive.hu, az m4sport.hu, az m5tv.hu, valamint a mediaklikk.hu weboldalak megjelenései. Ugyanígy a közmédia olyan applikációi is, mint a Híradó, az M4 Sport, a Médiaklikk, a Médiaklikk Plusz és az MTV Boxutca, de a mediaklikk.hu-n megjelenő videós tartalmakat, pre- és postroll megjelenéseket, továbbá az MTVA videós inventoryját is a New Wave Media Group Sales csapata értékesíti a jövőben.

A médiacsoport tájékoztatása szerint a saját portfóliójukon kívüli partnerhálózatukkal hagyományosan a fiatal célcsoport elérésében a legerősebbek, főként a Viacom tévécsatornák webes felületeinek köszönhetően.

Az MTVA hagyományos erős kiemelt sportesemények közvetítésében, amelyet 2017-ben a New Wave Media Group is fókuszterületnek tekint.
(BrandTrend)